Hoved- og byggrenhold - BestRenhold
15510
single,single-post,postid-15510,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Hoved- og byggrenhold

hovedrenhold_150236351

24 sept Hoved- og byggrenhold

 

Hovedrengjøring er en grundig rengjøring som kan inkludere tak, skap og gulv. I tillegg kan en hovedrengjøring inkludere møbler, inventar og vegger. Videre kan en hovedrengjøring inkludere vinduer (vinduspuss og vindusvask) og dører. Vi bruker utstyr og produkter som er skånsomme og miljøvennlige, men effektive. Best Renhold har lang erfaring fra oppdrag innen byggrengjøring. Vi innehar kunnskap om hvordan de aller fleste materialer skal rengjøres og vedlikeholdes. Derfor kan våre kunder være sikker på at alt arbeidet blir utført på en trygg måte. I tillegg gir byggrengjøring et rent og tørt bygg. Vi kjenner også godt til Rent Bygg forskriften.