Teppe, møbel og gardinrens - BestRenhold
15516
single,single-post,postid-15516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Teppe, møbel og gardinrens

tepperens_81699364

24 sept Teppe, møbel og gardinrens

 

Tepperens burde skje med jevne mellomrom i arbeidslokaler. Tepper tiltrekker seg støv, smuss og fuktighet. En godt utført rens av teppene vil fjerne dette. Dersom det ikke utføres jevnlig tepperens vil dette gå ut over rommets brukere i form av dårligere kvalitet på inneluften og i verste fall betyr det høyere sykdomsfravær. Våre produkter og metoder gjør at teppets levetid forlenges, samt at ansatte og kunder vil ha en bedre opplevelse av arbeidsrom.

Generell rengjøring er viktig for førsteinntrykket. Et rent kontor er selskapets ansikt utad. Et rent arbeidslokale vitner om at man har orden og det øker tilliten hos potensielle og eksisterende kunder samt samarbeidspartnere. Gardiner samler mye støv og skitt, både innenfra og utenfra på grunn av åpne vinduer og gjennomtrekk, og er negativt for inneklimaet og generell trivsel.  Vi anbefaler derfor gardinrens med jevne mellomrom. Vi tar ned deres gardiner, renser og henger de opp igjen nyrenset.